GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Fall For The New Classic

calssicbanner w1000

 

PNG 33106 Blush Couture HW 2018 3 w500

Fall For The New Classic

Till hösten inspireras Artdeco av linjer och geometriska former. Inom arkitektur, inredning och mode finner vi dessa former och mönster. Enkla och raka former och linjer skapar en harmoni mellan klassiskt och modernt. Nyanserna är klassiska men med en twist - klassisk elegans möter uttrycksfull femininitet.

Fall For The New Classic

Blush Couture

3-färgat rouge i en specialdesignad spegeldosa. Nyanserna har ett svagt pärlemor-skimmer och ger ett rosigt och fräscht resultat. De tre nyanserna kompletterar varandra perfekt och kan användas var för sig eller blandas ihop. Rouget är dermatologiskt testat och innehåller inte parabener och parfym.

 

KLassikLIP w500

 

High Performance Lip Stick Matte

4 nya matta läppstift i höstens trendigaste nyanser: terracotta, rött, mörkröd och lila. Extra matt finish med en krämig känsla på läpparna. Long-lasting läppstift som känns sammetsmjukt på läpparna. Intensivt pigment med hög täckning. Innehåller mango-smör och kokosolja som återfuktar läpparna. Stiften har en mjuk doft av vanilj.

 

PNG 111.691 Art Couture Nail Lacquer w500 Websize JPG 111 767 Art Couture Nail Lacquer w500 Websize JPG 111 855 Art Couture Nail Lacquer w500

UPP